Progames
img_0
Americas ArmyBattlefield 2Battlefield 2142Call of DutyCall of Duty 2Call of Duty 4Counter Strike 1.5Counter Strike 1.6Counter Strike SourceEnemy TeritoryEnemy Territory: Quake WarseSportFifaHardwareNeed for Speed: Pro StreetOFFPro Evolution SoccerProGamesQuake IIIQuake IVQuake LiveSoftwareSoldatStarcraft
Wyczysc filtr
p Forum » Inne » Szukam klanu/graczy » Sonic Angel szuka dywizji COD4
drukuj
Autor
odpowiedz
SONICANGEL.PL
SONICANGEL.PL
Data rejestracji: 28.03.2011, 20:00
Sonic Angel szuka dywizji COD4 28.03.2011, 20:04
br

Witam!

Mam na imię Wojtek, mam 18 lat i jestem założycielem organizacji Sonic Angel. Świat bardziej lub mniej kojarzy mnie pod ksywką FIXER, ale nie nad tym chciałbym się teraz rozwodzić. Jako multigaming szukamy osób chętnych reprezentować nasze barwy. Powstaliśmy 2 sierpnia 2010 roku co powoduje, iż możecie mieć pewność, że nie zostaniecie z dnia na dzień na lodzie.

Kogo szukamy?

Szukamy zawodnika lub całej dywizji! Oczywiście nie szukamy byle kogo a ludzi z doświadczeniem i pasją.

Czego oczekujemy?

Tylko jednego: wyników! Wasz wiek, pochodzenie, czy stan społeczny nic nas nie obchodzi. Jak już napisałem interesują nas wyniki.

Co oferujemy?

Stronkę, serwer głosowy, bla bla bla... Oferujemy Wam pomoc w dążeniu do sukcesów. Jeśli coś będzie w naszym zasięgu co sprawi że będziecie lepszymi graczami spróbujemy to zdobyć - dosłownie i w przenośni.

Kontakt?

Oczywiście - czekam!

GG: 4110139

Steam: jestemfajnybomamenter

e-mail: biuro@sonicangel.xaa.pl

WWW: www.sonicangel.pl

br
Zaklady otwarte
Ostatnie wyniki
RSS
Zobacz wi?cej
lewa Osób online: 16 | Zarejestrowanych: 10279 prawa
Czytnik Dodaj zaklad
Ostatnie filmy
Ostatnie galerie
RSS
tv
Dodał: IMEK - 01.12.2010 - 14:19
Liczba odsłon: 2288
tv
Dodał: IMEK - 04.11.2010 - 11:06
Liczba odsłon: 4149
tv
Dodał: IMEK - 24.10.2010 - 1:26
Liczba odsłon: 2295
Zobacz więcej
Nasze serwisy ET COD Quake Live ForumET
bar_bottom
Partnerzy
bar_bottom
FAQ | Projektowanie stron | Polityka Prywatnosci | Reklama | RSS | Wspólpraca | Kontakt |
p_stopka
© 2006-2012 Wszelkie prawa zastrzeżone by Progames.pl
bottom_line
Strona domowa Dodaj do ulubionych Redakcja